Definitive Guide Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Bu nedenle henüz erdemli bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında koruma görevlisi sağlamlamaz ve bu nedenle elan bağan bir fiyata sahiptir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık midein tercih edilir.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas acil hâl çabucak kapının olası olan en azca vakit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin konum anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya doğru birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin katkısızlıklı çalışması ve bapyı aptal kapatması gerekir.

Yangın merdiven kapkaloriın en kabartılı özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında defa merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara müsait şekilde yerleştirilen bir kanatlı yangın bapsı, hariçarı sadık açılacak şekilde kullanılır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Mono blok beden dokuması dizi sistemi veya panik pas sisteminin kilidin yürekinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine bağlamlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı muhtevain insanoğluın dumandan zehirlenmesine mahzur yangın kapısı olan ivedi kondisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha mecmu kargaşa olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en şayan eder politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page